دانش آموختگان
1401/8/15 یکشنبه استعلام-گواهینامه-موقت-یا-دانشنامه استعلام-گواهینامه-موقت-یا-دانشنامه
بسمه تعالی

ابتدا فایل PDF را دانلود نمایید واگر مشخصات خودرا درفایل پیداکردید می توانید با در دست داشتن مدارک  زیر به مرکز رامسر(واحد فارغ التحصیلان) جهت دریافت دانشنامه مراجعه فرمایید
1- همراه داشتن کارت شناسائی معتبر
2- همراه داشتن اصل مدرک گواهینامه موقت
  • حضور شخص فارغ التحصیل هنگام دریافت دانشنامه ضروری است و درصورتیکه شخص دیگری برای دریافت دانشنامه مراجعه کند باید حتماً وکالتنامه محضری معتبر درخصوص دریافت دانشنامه از شخص مذکور داشته باشد.
  • اگر مشخصات شما درفایل PDF دانشنامه نباشد به منزله عدم آماده بودن مدرک دانشنامه ازطرف سازمان مرکزی است.
  • درصورت نیاز فوری به دانشنامه می توانید ازقسمت درخواست در قسمت پیشخوان خدمت در سایت گلستان را مشاهده و انجام دهید تا صدور دانشنامه شما از طرف مرکز و استان و سازمان پیگیری شود.
با تشکر

لینک دانلود PDF