خبرها
1402/1/22 سه‌شنبه اعزام دانشجویان به اردوی راهیان نور اعزام دانشجویان به اردوی راهیان نور
 در مورخه 17/12/1401 با همت بسیج دانشجویی شهید رحیمی دانشگاه پیام نور تعداد23 نفر از دانشجویان دانشگاه پیام نور غرب استان مازندران به  میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز رامسر از مناطق جنگی جنوب کشور در قالب اردوی راهیان نور بازدید بعمل آوردند. در این اردوی 5 روزه دانشجویان دختر از کربلای جنوب ایران معراج الشهدا ،مناطق اروند کنار،شلمچه ،منطقه کربلای چهار معروف به علقمه ، طلایه،یادمان شهدای هویزه ،... بازدید بعمل آوردند .  این اردو که با برنامه های فرهنگی از قبیل پخش فیلم وبرگزاری مسابقه همراه بود دانشجویان ضمن استفاده از سخنان راوی از نزدیک با رشادت مردی رزمندگان اسلام آشنا شدند .  این سفر روحانی در مورخه 21/12/1401 با اقامه نماز جماعت و زیارت از مرقد  حضرت معصومه سلام الله علیها  در شهر مقدس قم به پایان رسید  .